Dag 53: Laatste dag compleet (11 feb 2014)

WP_000053Omdat een aantal pupkopers vroeg of de puppy’s wel zijn gesocialiseerd met andere honden, hebben we daar op valreep nog even aandacht aan besteed. En dan maar meteen goed: we brachten een bezoekje aan twee joekels van jachthonden, Dodger en Baker (Spinone Italiano). We werden gastvrij onthaald. De pups vonden het vreemd dat ze bij deze twee reuen niet konden drinken. En passent namen de pups voor de derde keer een duik in de vijver.

Morgen (woensdag) vertrekken de eerste drie pups naar hun nieuwe baas. Ze zijn er klaar voor. De afgelopen twee weken hebben we elke dag een autoritje gemaakt naar een mooie, grote tuin in de buurt waar de pups lekker vrij de wereld konden ontdekken.
De pups hebben kennis gemaakt met het werk voor het schot, met warm wild en apporteren allemaal een vleugel. Ze kennen hun naam, komen heel goed op de fluit, hebben meerdere keren (ongepland) een rondje in de vijver gezwommen en, als je goed oplet, zijn ze vrijwel zindelijk (Maarten is wel elke nacht rond 3.00 uur opgestaan om ze uit te laten).